Om oss

Om i3 Entreprenad

i3 Entreprenad AB är en byggentreprenör som arbetar med helhetslösningar för såväl bolag som privatpersoner. I och med en sammanslagning av Potentia Bygg AB, Mattias Holst Bygg AB och Niklas som tidigare varit projektledare.

 

Denna trio har en spjutspetskompetens som klarar hög belastning av såväl detaljlösningar som helhetslösningar. Jonny Heidendahl, Mattias Holst och Niklas Lager har tillsammans 48 års erfarenhet av byggbranschen varför ett slutresultat med perfektion är vår strävan där verktyget är en tät dialog med kunden. Vi anser att kommunikation är essentiellt då denna bransch kräver flexibilitet och snabba beslut.

Barnen är vår framtid!

Finns inget viktigare än våra barn, vi har valt att fokusera på våra barn. Stolt sponsor av sportlotteriet där försäljning av deras lotter går till föreningar runt om i landet. Anser att det är väldigt viktigt med aktiviteter och framför allt att ungdomar får röra sig, då samhället blir mer o mer stillasittande. På fritiden engagerar vi oss som ledare inom både hockey och fotboll. Vi är även med och stöder barncancerfonden.

Barnsupporter_2022_Market_VeraMoa

Vårt kontor

Vi har vårt kontor beläget på Hammarbacken 4B, Sollentuna. Du är varmt välkommen att komma in till oss för en kopp kaffe och kanske diskutera uppdrag/offert med mera.